Friends Fan Quiz: Only Real Friends Fan Can Score 11/15 In This

FRIENDS -- Pictured: (l-r) Lisa Kudrow as Phoebe Buffay, Matthew Perry as Chandler Bing, Jennifer Aniston as Rachel Green, David Schwimmer as Ross Geller, Courteney Cox as Monica Geller, Matt Le Blanc as Joey Tribbiani -- Photo by: David Bjerke/NBCU Photo Bank

Friends Fan Quiz

F.R.I.E.N.D.S is a classic story of friends and their journey. This TV series witnessed a successful run of 10 years and placed actors on the world map. Comedy Central is still cashing on this series; omnipotent of that channel. Did you get that? Omnipotent! Aah! Then you must be a real fan of this series. Maybe not. Why don’t you find out taking this Friends Fan Quiz?

1. What is Chandler’s middle name?

  1. Matthew
  2. Morgan
  3. Muriel
  4. Moses

Friends Fan Quiz

Answer: 3

2. What is Chandler’s job?

  1. Statistical data
  2. Data analysis
  3. Data reconfiguration
  4. Statistical analysis and data reconfiguration

 

Friends Fan Quiz

Also Read | A Letter To A Friend Whom I Judged For The Wrong Reasons

Answer: 4

3. Which friend of her parents does Monica date?

  1. Richard Burke
  2. Pete Becker
  3. Alan
  4. Chandler

Friends Fan Quiz

Answer: 1

4. Where did Monica and Chandler first get together?

  1. New York
  2. London
  3. Tulsa
  4. Berlin

Friends Fan Quiz

Answer: 2 

5. The ‘Geller Cup’ is a prize in which sport?

  1. Soccer
  2. Basketball
  3. Football
  4. Polo

Friends Fan Quiz

Answer: 3

6. Why is Ross suspended from his job at the museum?

  1. He broke museum piece
  2. He fought with colleague
  3. He yelled at boss for eating his sandwich
  4. He wanted to join as professor in university

Friends Fan Quiz

Answer: 3

7. Who was the ‘Holiday Armadillo’?

  1. Ross
  2. Chandler
  3. Joey
  4. Ben

Friends Fan QuizAnswer: 1

8. Which sister of Joey does Chandler kiss?

  1. Veronica
  2. Tina Dina
  3. Mary Angela
  4. Mary Theresa

Friends Fan Quiz

Answer: 3

9. What is the character name of Joey in his serial?

  1. David
  2. Drake Ramoray
  3. Paul Stevens
  4. Dann

Friends Fan Quiz

Answer: 2

10. Which magazine published Joey’s interview?

  1. Opera
  2. Serial Digest
  3. Soap Opera Digest
  4. None

Friends Fan Quiz

Answer: 3

11. Where do Phoebe and Mike get married?

  1. Central Perk
  2. Monica’s apartment
  3. Street outside Central Perk
  4. Las Vegas

Friends Fan Quiz

Answer: 3

12. How many babies does Phoebe carry for her brother?

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. None

Friends Fan Quiz

Answer3

13. Where is Rachel leaving in the ‘Last One’?

  1. London
  2. Australia
  3. Paris
  4. Las Vegas

Friends Fan Quiz

Answer: 3

14. What is the name of the designer Rachel worked for?

  1. Calvin Klein
  2. Ralph Lauren
  3. Louis
  4. Tommy Hilfiger

Friends Fan Quiz

Also Read | TV Series Besties Who Give Us Major Friendship Goals

Answer: 2

15. When did the last episode of Friends air?

  1. 31 March 2004
  2. 6 May 2004
  3. 29 July 2006
  4. 1 Feb 2004

Friends Fan Quiz

Answer: 2

Now! Time for Friends Fan Bar:

1-3: Not a Fan!

4-6: Good Fan!

7-10: Super Fan!

11-15: Wow! Ardent Fan!

Tag your friends in the comments below and know who is the ardent fan of F.R.I.E.N.D.S through this friends fan quiz.